Апартхотел Мартинез

      

Чувствайте се като у дома

Апартхотел Мартинез

      

Чувствайте се като у дома

За Мартинез

хотел мартинез созопол

Апарт хотел Мартинез е пленителен 4 звезден хотелски комплекс, разположен на отлично място в новата част на град Созопол, България, с изглед към плажа Харманите и Черно море. Като един от най-големите и най-реномираните хотели в Созопол, Мартинез е идеален за семейни почивки на море и привлича гости от цял свят.

Тази част ще Ви разкрие великолепните особености на нашия хотел - нашите впечатляващи удобства, уютна обстановка, отзивчив и грижовен персонал. Всичко това заедно ще направи престоя и почивката Ви приятно и незабравимо преживяване в един от най-добрите хотели на Созопол.

Зимен сезон 2019-2020

Апартхотел Мартинес е затворен през зимния сезон.

Откриването на летния сезон 2020 ще бъде през май.

За резервации се свържете с отдела за резервации.

Задайте въпрос

От години посещаваме този уютен хотел – чудесно място за почивка, комфортни апартаменти, много високо ниво на обслужване и чистота, внимателен и учтив персонал, красив средиземноморски стил на сградата, пряк излаз на плажа и гледка към морето. Прекрасно организирана и осъществявана анимация от квалифицирани специалисти във вътрешните пространства на хотела. Усещане за непрекъсната грижа от страна на мениджмънта на хотела.

В. Попова
България

Посетихме хотел Мартинез за пръв път преди 8 години и от тогава периодично се връщаме. Целият хотел и околностите му са приятни и хармонични. Преди всичко - всичкият персонал е много дружелюбен, както в хотела, така и в ресторантите. Също така, анимацията за децата е много добра, всяка вечер танцувахме с децата си на мини-дискотеката. Препоръчвали сме този хотел на много от нашите Чешки приятели, като всички винаги са оставали доволни. Благодарим за прекрасните ни почивки в Мартинез!

Ленка Х.
Чехия

Препоръчвам хотела заради централното му разположение. Намира се близо до плажа, а историческия и красив град е на няколко минути пеша. Идеален е за фамилна почивка, а също е и подходящо място за деца. Стаите са подредени и чисти. Климатичната система и интернета работят винаги. Прозорците са добре уплътнени и няма шум. Басейнът е голям, чист, а персоналът е изключително гостоприемен. Просто съм впечатлен.

Липс О.
Швейцария
Посетители през 2018 от
различни страни и над
чаши кафе изпити на рецепция

Вижте къде се намираме на картата

Контакт с нас

Свържете се с нас

+359 550 24 565

Резервации

+359 550 24 515

Рецепция

+359 550 22 421

Факс