Събития

    Конференции

Апарт хотел „Мартинез” разполага с конферентна зала с капацитет до 100 седящи места, модерно оборудване, климатизация, предлага комфорт и същевременно дискретност на своите гости. „Мартинез” е идеалното място за конференции и банкети в Созопол и Бургаски регион. Без значение какво сте намислили, ако го споделите с нас, ние ще направим всичко възможно, за да осъществим идеята ви. Нашият хотел е едно красиво място за срещи и тиймбилдинг мероприятия.

Когато става дума за работа - можете да ни се доверите. На Ваше разположение са над 1500 кв.м. за събития и мероприятия на открито и закрито, също така разполагаме с модерно аудио-видео оборудване, безжичен интернет достъп на цялата територия на Мартинез, за да сте винаги във връзка и много други важни бизнес услуги за да улесним работния ви процес.

 

   Сватби

Вашият специален и незабравим миг в прекрасния курортен комплекс Мартинез – където въздухът е изпълнен с аромата на морето. Романтични, малки сватби или големи събирания - крайбрежното разположение на Апартхотел Мартинез гарантира незабравимо преживяване за всеки гост на мероприятието.

Обзаведените ни с вкус апартаменти довнасят уникалност на всеки повод, а в нашата голяма закрита зала можем да проведем приеми за до 200 човека, като високото качество на обслужването е гарантирано.

   Отпразнувайте сватбата си в едно от най-добрите места за почивка в България

Сватбените пакети на Апартхотел Мартинез обещават индивидуалност и уникалност на преживяването на младоженците в големия им ден, независимо дали плановете са направени години предварително или в последната минута. Сватбеният ден завършва с едно от обичайните ни сватбени партита. Предлагаме великолепна градина с романтично белведере, рози и море за фон. И помнете, дори и ако сватбата ви вече е планирана за друго място, Апартхотел Мартинез си остава най-добрата дестинация за медения Ви месец.

Преди

Отпуснете се и си починете, докато ние работим вместо вас. Тайната на успеха на едно такова мероприятие, за да остане то завинаги при добрите спомени на всички присъстващи, е добрата организация. И докато ние неуморно се трудим, вие и вашите гости можете да се поглезите в нашия Уелнес център. Той предлага множество процедури в обстановка на спокойствие и уют. Или пък може би предпочитате да прекарате деня на обления от слънце плаж или около собствения ни басейн?

Улеснете се в подготовката за големия ден, като просто изберете един от четирите ни сватбени пакета.

Специалните ни предложения ви дават избор за обстановката, в която да проведете церемонията, а за останалото предлагаме 130 апартамента и обширна площ за провеждане на мероприятия за до 200 човека.

За да узнаете повече относно процедурата по получаване на разрешение за сключване на граждански брак в България, можете да посетите официалния сайт на българската администрация.

По време на...

Един идеален ден по слънчевото крайбрежие. Всяка двойка младоженци трябва да се чувстват специални през сватбения им ден, а когато разчитате на услугите на Апартхотел Мартинез, това чувство – както и успеха на самото събитие – са гарантирани.

Фотограф - това е един от най-важните избори, които трябва да направите. Нека ви помогнем, тъй като поддържаме отношения с най-добрите местни фотографи.

Менюто за специалния ви ден може да бъде индивидуално подготвено. Ние приветстваме възможността да създаваме специални менюта, които със сигурност ще задоволят всеки вкус.

Вина - нашият сомелиер може да ви препоръча най-добрите напитки, които да допълнят избраното от Вас меню.

Сватбената торта - сватбеният ни координатор ще се радва да работите заедно, за да направите една наистина великолепна торта, която да отговаря на великолепието на момента.

Цветя - ние работим с отлични доставчици на цветя и можем да ви запознаем с тях.

Меню и картички за местата на гостите - можем да ви помогнем с отпечатването на менюто и картичките за местата на гостите.

Водещ - можем да уредим водещ, който да се погрижи за гладкото протичане на всички части от партито Ви. Той ще посреща и насочва гостите при пристигането им, ще се погрижи всеки да получи картичката с мястото си, ще обяви вечерята, ще насочва гостите по време на вечерята, ще обяви пристигането на булката и младоженеца, както и ще даде думата за речите.

След

Големият ден е само началото. Изискана обстановка, запленяващи гледки към хълмовете и Черно Море и изстудено шампанско. Приключете деня в перфектната обстановка на някой от луксозните ни апартаменти.

През първия си ден като Г-н и Г-жа, можете да се поглезите с късна закуска с шампанско, сервирана в стаята, докато се наслаждавате на гледката към Черно Море. След това можете да продължите да релаксирате като използвате рум сервиз цял ден или да се погрижите за тялото и душата като си запишете някоя от процедурите, които предлагаме в уелнес центъра.

После можете да отидете на плажа, да се разходите по магазините или да разгледате историческия Стар Град. Направете си удоволствието да прекарате следобеда в лоби бара, с коктейли, или се запазете до великолепната вечеря в ресторанта или на терасата край басейна. В крайна сметка, наистина имате повод да празнувате.

А защо да не запазите същия апартамент за първата си годишнина?

Контакт с нас

Свържете се с нас

+359 550 24 565

Резервации

+359 550 24 515

Рецепция

+359 550 22 421

Факс