Най-добра цена

Гаранция за най-добра цена хотел Martinez

КАКВО ОЗНАЧАВА ГАРАНЦИЯТА ЗА НАЙ-ДОБРА ЦЕНА?

Хотел Martinez ви показва най-добрата нетна цена за онлайн резервации на стаи на всички налични езици. Ние предлагаме, в случаите, когато се установи по-ниска нетна тарифа онлайн със същите условия за резервация (за един и същ хотел, брой хора, тип стая, брой стаи, политика за цените на стаите, същия период, същите условия), тази по-ниска нетна цена плюс 5% отстъпка от посочената нетна цена. В случай, че разбивката по ставките не е видима или ставката включва данък, има разликата в цените поради грешни или неправилни закръгляния, няма да бъде взета предвид. За да отговаряте на условията за нашата “Гаранция за най-добра цена”, разликата в цените трябва да бъде по-голяма от 2 евро. Разликите под тази сума няма да бъдат взети предвид. * Искания за гаранция за най-добра налична цена могат да бъдат подадени само от резервиращия (лицето, което е направило резервацията, което може да бъде и гост). Никой друг не може да предявява претенции от името на госта, посочен в резервацията.

КАК РАБОТИ ПРОЦЕСЪТ?

Лесно е да кандидатствате за гаранция за най-добра цена, като ни изпратите имейл.

Ако установите по- ниска цена преди резервация:

Ако откриете по-ниска онлайн нетна цена (без ДДС и други данъци) със същите условия и в същата валута на различен уебсайт, изпратете ни линк по имейл.

Ние ще проверим тарифата и условията, които предоставяте възможно най-скоро.

След като проверим дали по-ниската тарифа на другия уебсайт отговаря на изискванията, ще ви изпратим имейл с потвърждение на резервацията, което ще има по-ниската нетна ставка плюс допълнителни 5% отстъпка.

Ако посочената тарифа не отговаря на необходимите изисквания и поради това не е приета от хотел Martinez, ние ще ви изпратим имейл или отговор по имейл, обосновавайки се.

До 24 часа след като сте резервирали:

Направете резервация на martinez.bg без да се притеснявате, че може да има някъде по- ниска цена.

Ако все пак откриете по-ниска онлайн нетна цена (без ДДС и други данъци) със същите условия и в същата валута на различен уебсайт в рамките на 24 часа след датата на резервацията, подгответе имейл с линк и с цялата информация. Гаранцията за най-добра цена не се прилага за резервации, направени в рамките на 48 часа от датата на пристигане.

Изпратете го на martinez.bg. Препоръчваме ви да прикачите „скрийн шот“ на уеб страницата, която показва по-ниската цена.

Ще получите отговор от нас в рамките на максимум 2 работни дни.

След като проверим дали по-ниската ставка на другия уебсайт отговаря, ще ви изпратим имейл с потвърждение за новата резервация, която ще има по-ниската нетна ставка плюс допълнителни 5% отстъпка.

Ако заявлението не отговаря на необходимите изисквания и поради това не е прието от хотел Martinez, ние ще ви изпратим имейл с обосновка на нашия отговор.

ПРЕФЕРЕНЦИИ ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.