ALL INCLUSIVE

концепция

Нашият уютен и луксозен хотел СПА „Мартинез“ предлага All Inclusive, който може да задоволи всички Ваши нужди за пълноценна семйна почивка. 

какво включва
All Inclusive

Ресторант

Стилен, изискан ресторант „Мартинез”, с богата българска и интернационална кухня. Следобедно и вечерно барбекю се предлагат на терасата на ресторанта.

Лоби бар

Екзотични коктейли, маркови напитки и добро настроение предлагат лоби бар и пул баровете, с местни безалкохолни и алкохолни напитки.

Снек бар

За децата и за всички, които обичат да си похапват и слетобяд, предлагаме топли и студени закуски, сезонни плодове и сладолед. Всеки ден от 15:00-17:00ч.

Развлечения

На разположение на гостите са още СПА център, външен и вътрешен басейн, фитнес, сауна и джакузи. А за децата-развлекателна програма, игри, състезания и награди.

Напитки

Може да се насладите на напитки – кафе, чай, безалкохолни, сокове през целия ден, 
а от 11:00 до 22:30  и на специално подбрани български алкохолни напитки!

Развечения и спорт

Открит и закрит
басейн

Спа и фитнес
център

Дневни и вечерни
анимации

Шезлонги и чадъри на всичките ни басейни са безплатни за нашите гости!

all inclusive Програма

Уважаеми Партньори,

С голямо съжаление ви съобщавам, че хотел Мартинез няма да работи този сезон- 2022.
След среща със собствениците на хотела, управителният съвет на фирмата реши да не отвори обекта за
сезон 2022, поради стеклите се икономически и институционални обстоятелства - затруднения от вноса
на материаи и суровини в определените договорени срокове, водят до забавянето на основната реконструкция и модернизация на хотела и цялостното изпълнение на архитектурния проект.
Моля считайте всички резервации анулирани.Като алтернатива ви предлагаме пренасочване в хотел Рива в КК Слънчев бряг, без промяна на цени и условия на резервирания хотел.
Надявам се през следващия сезон 2023, успешно да продаваме хотел "Мартинез" като специално място за мероприятия и почивки.
Благодарим ви за разбирането и успешен туристически сезон 2022.

ПРЕФЕРЕНЦИИ ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.