Настаняване

Модерно и уютно обзаведени, двойните стаи предлагат достатъчно простор за настаняване на двама възрастни, двама възрастни и едно дете или един възрастен с едно или две деца и гарантират приятен престой и отдих. Стаята разполага с две единични легла или спалня и разтегателен фотьойл. Комфортът на стаите се допълва от 32″ LED телевизор, климатична система с индивидуално регулиране, кана за топла вода, сет за кафе и чай, комплимент от хотела и мини хладилник.

Модерно и уютно обзаведени, двойните разширени стаи предлагат достатъчно простор за настаняване на двама възрастни и едно дете или трима възрастни и гарантират приятен престой и отдих. Стаята разполага с две единични легла или спалня и едно допълнително единично легло. Комфортът на стаите се допълва от 32″ LED телевизор, климатична система с индивидуално регулиране, кана за топла вода, сет за кафе и чай, комплимент от хотела и мини хладилник.

Модерно и уютно обзаведени, студиата предлагат достатъчно простор за настаняване на четирима човека и гарантират приятен престой и отдих. Студиата се състоят от едно помещение и  разполагат с четири единични редовни легла. Комфортът на стаите се допълва от 32″ LED телевизор, климатична система с индивидуално регулиране, кана за топла вода, сет за кафе и чай, комплимент от хотела и мини хладилник.

Модерно и уютно обзаведени, фамилните стаи предлагат достатъчно простор за настаняване на четирима човека и гарантират приятен престой и отдих. Фамилните стаи се състоят от едно помещение и  разполагат с две единични редовни легла или спалня и разтегателен диван. Комфортът на стаите се допълва от 32″ LED телевизор, климатична система с индивидуално регулиране, кана за топла вода, сет за кафе и чай, комплимент от хотела и мини хладилник.

ПРЕФЕРЕНЦИИ ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.